Söndag, en reflektion över veckan…


God förmiddag underbara läsare!

Snart är även denna vecka slut, dags att se tillbaka på veckan och reflektera över vad som varit bra och vad som varit mindre bra och som går att förbättra så nästa vecka blir ännu bättre! 🙂

Veckan har varit rätt fartfylld, varit överallt känns det som och hunnit med mycket, men även hunnit med att slappna av och mysa, på midsommarafton myste vi ju hela dagen! Men den dagens som varit absolut roligast var ändå gårdagen, när de duktiga pojkarna gjorde sina superfina prestationen! Då fick jag också två insikter, att inte bjuda med älsklingen på någonting som har med hästar att göra igen, då han avsky det, vill han med får han bjuda med sig själv! Och att jag verkligen vill komma igång och börja tävla igen, det  är ju sååå himla roligt!! Så när jag slutar jobba kväll ska jag bara hem slänga i mig något att äta sen blir det stallet och ridning för hela slanten, då ska jag känna var vi är någonstans, sen ska jag planera nästa veckas ridning in i minsta detalj!!

Hittade just en träning på torsdag! Nu får det ösregna hur mycket det vill, ikväll blir det jogging!! Imorgon blir det jogging, på tisdag blir det lite basic dressyr och skutta över några små hinder så jag vet lite var jag har damen, på onsdag beroende på hur hon känns en skrittur eller lite mer lätt jogging, och på torsdag kväll blir det fälttävlansträning! 😀

Dessutom hittade jag en tävling i närheten den 22 juli som jag är sjukt sugen på, nu är jag on fire! 🙂 Synd jag har 7 timmar kvar på jobbet, vill ju träna!! Haha men träningen går på 400:- plus att för att jag ska kunna rida hopp och dressyr på tisdag måste jag betala ridhushyra på 300:- för en månad också, så jag behöver verkligen jobba för att få det att gå ihop! 🙂 Haha det är inte billigt att hålla på med hästar! :p
puss puss