Första passet avklarat!!


Vi såg ut som två dränkta katter när vi kom hem, men första passet av fyra innan fälttävlansträningen gick strålande och vi hade ganska tur med regnet det var rätt lugnt på regnet och precis när vi kom hem började de ösa ner igen!

Cajan var ruskigt pigg men inte så konstigt efter att ha stått i tre dagar!! För en gångs skull var det en väldigt tur att jag fick en av mina galna påhitt, för när jag kom ut i stallet frös Cajan ordentligt!! Skakade i hela kroppen, så himla tur att vi gav oss ut på en tur så hon fick upp värmen igen och nu har hon ett gosigt täcke att kura i! 🙂 Eftersom jag har jobbat hela dagen hade jag en vanlig dag inte ridit nu på kvällen! Allt har en mening! 🙂

40 min ganska exakt var ridturen, skritt och trav ganska 50/50 med ett pytteinslag av galopp! Haha inte meningen Cajan var bara väldigt sugen! :p Det blir samma runda i morgon fast åt andra hållet och förhoppningsvis i lite lugnare takt, det var ju meningen att det skulle vara jogg, men Cajan låg på hela vägen! 🙂 Och förhoppningsvis en lite mindre blöt runda imorgon! 🙂

Nu ska jag gå en kort runda med doggisarna, de gillar inte regnet! Sen sova! See U in the morning! Då tror jag det blir en vlogg också! Var sjukt längesen sist! :O
Puss puss