Strålande dag på Gärds!


Zalmiyac

Sir Cisco

Vi har varit på fälttävlans bana hela dagen idag, en av våra uppfödningar gick där idag, Sir Cisco och en bror till Cayola, Zalmiyac, de har samma pappa, underbara Come Fast. Dressyren och hoppningen gick igår, och inför terrängen idag, låg Sir Cisco tvåa och Zalmiyac femma i sina klasser. Och det kunde inte gått bättre!!! Båda två gjorde jättefina rundor, och Zalmiyac slutade trea i den lätta klassen och Sir Cisco vann CIC:n!! Så nu är han färdigkvalad till både bundeschampionatet och unghäst-VM i Frankrike i Oktober, och jag kommer vara där och se det!! Hur coolt kommer inte de bli????

Dock hade vi inte direkt stor tur med vädret, det har varit extremt omväxlande, en stunden sken solen och nästa ösregnande det!! Så man hann aldrig känna hur mycket solen egentligen tog, men det gjorde den verkligen, så just nu ser jag ut som en tomat i ansiktet och är knallröd på smalbenen! Ajaj! Dags att hitta något kylande aftersun tror jag!
puss puss