New Shoes!


God kväll!!

Det blev en heldag i Malmö, vi var verkligen överallt!! Men tillslut med massor av slitande och packande, bilen blev verkligen fylld till bristningsgränsen, fick mamma sin paviljong! 🙂 Det fattas ett bord men det ska vi hämta nästa vecka! Tur var det för de hade inte gått in! 😉

Men en sak till hann inhandlas! Ett par supersnygga dojjor från Scorett fick följa med hem, de blir mina midsommarskor imorgon! 🙂 Halv priset så jag kom undan med bara 299:- och äntligen fick jag användning av mitt presentkort som jag fick av älsklingen i julas! Perfa!!

Dock hann jag inte med någonting av de jag hade tänkt att göra hemma, så jag får helt enkelt prova vågtången och sminket imorgon, och så får jag hoppas att slutresultatet inte blir att jag ser ut som ett ryskt luder! 😉

Men nu blir det skönhetssömn för hela slanten, måste vara pigg och fräsch imorgon! 🙂
puss puss