Dagens före midsommar!


Imorgon är det midsommarafton! Har ni några überspännande planer? Själv ska åka till en av pojkens kompisar redan vid 13, vi ska grilla, äta färsk potatis och jordgubbar och bara njuta av sommaren! Håller tummarna för vädret med som det ser ut i dagsläget ska det regna hela dagen och inte bli fint förrän sent på kvällen! Men bättre sent än aldrig!

Så hela förmiddagen imorgon ska ägnas åt tillsnyggning och hitta något vettigt att ha på mig! Tänkte dessutom locka håret i vågor, hoppas bara att jag hittar min gamla vågtång och att den funkar! 🙂 Till alltihopa var tanken att jag skulle ha VR-sminkningen så jag ska provköra den redan idag, så jag vet att den funkar! 🙂

Ska med mamma till Ikea efter jobbet, tänkte se om vi inte kunde slinka in på någon Scorett och kanske hitta ett par fina midsommarsandaler, har ju fortfarande mitt presentkort och hittade ju inget vettigt i stan så tänkte kanske Malmö har ett större utbud! 🙂 Får se får! Nu dör datorn strax, så återkommer senare!
puss puss