Skräckupplevelse!


Sent igår kväll, var det riktigt nära att min värsta mardröm besannades, ett rådjur hoppade upp på vägen precis framför min bil, jag är själaglad för mina snabba reflexer och att rådjuret var tillräckligt snart för att fortsätta över vägen och inte stanna. Det var så nära att jag var tvungen att gå ut och kolla in kofångaren efter spår om jag hade träffat den eller inte, springa runt och leta efter den i buskagen, och två långa samtal till min kille och mor, som försäkrade att det hade synts på bilen och hörts i buskarna om jag träffade den innan jag kunde slappna av igen. Hade tur som inte hade någon efter mig resten av vägen hem för kom aldrig upp i en hastighet över 50 efter det, trots 90-vägen!

Vet faktiskt inte vad jag skulle gjort om jag hade träffat den, eller dödat den, undrar hur lång tid det hade tagit innan jag satt mig i en bil efteråt då, anser inte att jag har större rätt att lev än ett djur har, så hade jag dödat ett djur helt i onödan pga en mänsklig uppfinning hade det varit minst lika hemskt om inte värre än att köra ihjäl en människa, för utan våra uppfinningar hade det aldrig hänt!

Haha jag vet jag låter säkert urkorkad i mångas öron men det är min åsikt och jag står för den!! 🙂
puss