Ser tillbaka och drömmer… 4


God middag kära läsare!

Sitter och tittar på mina gamla modellbilder, det är över ett år sedan jag fotades senast, tiden går fort men jag saknar det, varför slutade jag egentligen?? Skulle vilja göra det igen, men är så trött på att känna mig knubbig och dra in magen så mycket jag kan på fotograferingarna, tror att om jag slapp det hade jag antagligen inte sett så stel ut också!

Fast egentligen är det ju inte kroppen som är det stora problemet, utan ansiktet, med alla finnar jag har idag, visar jag ju knappt ansiktet på bloggen, hur ska de bli på en fotografering, visst det går att retuschera, men jag vill ju helst ha så naturliga bilder som möjligt. Plus att finnar ger inte direkt självförtroende, och jag som alltid tror det värsta kommer vara helt säker på att fotografen kommer hoppa högt och skrika som en liten flicka när han ser mina finnar, och den stressen vill jag inte utsätta mig för, det ska vara kul att fota!

Tror inte några hemma kurer kommer hjälpa mot dem, dags att skaffa lite professionell hjälp, en hudterapeut, men då är det bara pengarna som står ivägen, skulle verkligen behöva en bättre ekonomi!! Måste spara!!! Men nu under sommaren blir ju stallhyra mycket lägre plus att jag är nu min dator, avbetalningen är slut, det borde ju ge mig en aning bättre ekonomi, så tänkte ha som mål, när jag gått ner 3,3 kg då ska jag gå och fixa min hud, slå två flugor i en smäll! 😀
Puss puss


4 tankar om “Ser tillbaka och drömmer…

 • Linnea

  Slösa inte pengar på att gå till en hudterapet, boka tid hos hudläkern på vårdcentralen och få tetralysal utskrivet, eller nån annan medicin istället. DET funkar! Ansiktsbehandlingar och så är bra men gör ingen större skillnad och kostar dessutom mycket mer.

  • Emily Inläggsförfattare

   Det hade jag gärna gjort men vet inte om de tycker jag har tillräckligt med finnar för att ens bry sig…

   • Linnea

    Jag visste inte heller om jag hade det men det hade jag tydligen. De brukar vara ganska generösa o nån slags hjälp får man alltid. Sen får man ju bre på lite oxå om hur självförtroendet är heelt förstört osv 😉

    • Emily Inläggsförfattare

     Okej det låter ju super! Tack för tipset, ska prova det till hösten! 🙂 Nu på sommaren är det ju inte så smart att börja med såna kurer eftersom de ökar risken att bränna sig! kram kram

Kommentarer är stängda.