”Klappa varg” på kolmården..Antar att det inte är någon som missat nyheten om den stackars djurskötaren som blev dödad av en flock hanvargar i förra veckan. Men det som jag blir mest förvånad över är att folk går in till vargar och sätter sig ner antingen på huk eller på rumpan helt frivilligt, och inte bara det utan betalar dessutom nästan 1100 spänn för att få gör det också?!

Inte bara för att de är vilda djur som även om de växt upp med människor fortfarande är stora vilda djur som inte går att lita på till hundra procent, men jag skulle aldrig satt mig på huk framför en stor hund i 40-60 kilos klassen som jag aldrig träffat innan, särskilt inte om de dessutom var 6-8 stycken! :O Seriöst, hade ni gjort det?? Och dessutom lagt 1100 spänn för det?

Läbbigt, och nej jag har absolut ingen rädsla för hundar, har ju själv två och min har två, den ena är ju en schäfer så jag har absolut inga problem med stora hundar heller! Men tycker ändå att det bara är korkat att utsätta sig för en sån risk, även om jag kan erkänna att de ser väldigt gulliga ut när de viftar på svansen! Vad tycker ni?
puss