Snart in Bohuslän!


God middag kära läsare!! 😀

Måndag, äntligen en ny vecka, nya mål och nya upplevelser! Äntligen är mina 4 jobbnätter slut, men inte för att tempot minskar för det! Efter en snabbdusch och en kort promenad med hundarna, som gjorde mammsen gapig åkte jag hem till henne för att direkt därifrån åka med henne vidare till Bohuslän! 🙂

Vi ska lämna två hästar, så det är egentligen inte superspännande, men det är alltid underbart att komma tillbaka och se sina gamla trakter, saknar verkligen landskapet här, Skåne är jättevackert men Bohuslän är snäppet finare! 😉 Vi får väl se om jag någon dag kommer flytta tillbaka hit…

Så denna dag kommer vara fylld med roadtrip men i morgon tänkte jag prova sminkningen jag hittade i VeckoRevyn, nu är jag nog tillräckligt frisk för att våga mig på att använda mitt smink! 😀

Snart framme! See u later!
puss puss