Ibland blir det verkligen inte vad man tänkt sig. 6


Vi lämnade Bohuslän lite tidigare än tänkt, på ena stället fick de åka till akuten, jätte sorgligt, och hos mormor var det ingen hemma så det blev en kort vistelse, men vi fick lämnat hästarna iaf som var vårt huvudsyfte. 🙂

Det blev en lite tur på Ikea på vägen hem, mums vad goda köttbullar de har! Och billigt vi ät båda två för 62:-! 🙂 Billigt och gott! 😀

Ska bli skönt att komma hem i relativt vettig tid, och äntligen sov i min egen säng, man saknar inte vad man förrän det är borta är så sant! Men det jag saknat mest är nog mitt mänskliga element! 😀 Och de ska jag verkligen kläng på i natt, nu har fått njuta av ensamheten i fyra dagar, dags att vänja honom av med det med en gång! 🙂
puss puss


6 tankar om “Ibland blir det verkligen inte vad man tänkt sig.

 • Anonym

  Tack så mycket det värmer. Blir kallad ärrpanna ganska mycket och folk frågar vad som har hänt där asså allt känns bara hårt. Min mamma elller några säger att det inte syns eller att alla är vana med den jag önska den försvann men vad ska man göra ingen är perfekt ..du är jättevacker!

  • Emily Inläggsförfattare

   Vad bra! 🙂 Ärrpanna?? Snacka om dålig fantasi hos dem. Det är bara för att du är så perfekt att de inte kan hitta något annat att vara taskiga om! Försök låt det rinna av dig! Ju mindre du bryr dig ju mindre roligt är det för dem att säga såna korkade saker! 🙂 Vad du är rar, det är jag säker på att du också är! 🙂
   Kram

 • Anonym

  om du bara visste hur ledsen jag är 🙁 jag är 14 år och har komplex över mitt ärr i pannan förut brydde ingen sig men nu påpekar alladet…det känns som att om jag inte hade ärret skulle mitt självförtroende vara på topp jag vill inte operera det heller mår bara dåligt 🙁

  • Emily Inläggsförfattare

   Usch, förstår verkligen hur du känner, när jag fick mitt ärr var jag helt förstörd då jag tyckte det förstörde helt symmetrin i mitt ansiktet.
   Har du frågat varför de påpekar det? Verkar ju som en jättekonstig sak att prata om?!

   Sticker det ut mycket från huden? Annars borde lite concealer kunna dölja det, men det bästa är nog att vänja dig med det, det är en del av dig, det har en historia. 🙂 Vi har alla ärr, mer eller mindre synliga, jag har många, fem bara i ansiktet. 🙂 Låt inte ett ärr förstöra ditt självförtroende, det är inte värt det!
   Kram kram och lycka till!

Kommentarer är stängda.