Busy busy + verklighetsflykt!


God kväll!

Nu är jag tillbaka på jobbet, har verkligen varit fullt upp hela dagen, men det känns också skönt att ha hunnit med massor!! Mammas gräsmatta till exempel blev superfin! Måste säga att jag längtar löjligt mycket efter eget hus när jag till och med njuter av att klippa en gräsmatta, även om betalningen också var lite delaktig! 😉

Förresten det glömde jag göra förut, för mycket i huvudet som vanligt ;), skulle ju gå lite djupare in på vad min verklighetsflykt är! Egentligen är det väldigt enkelt, förr läste jag extremt mycket böcker, men sen jag började studera på högskolan och lägga mer tid framför datorn har jag inte läs en enda bok! Så nu när jag fick ”sommarlov” tog jag fram min absoluta favorit bok, Vild Magi av Tamora Pierce, visst bokstäverna i boken är lite stora och att flickor i 12-års åldern har recenserat den på baksida får mig att skämmas en aning, men kan inte låta bli älskar verkligen den boken! Har läst den så många gånger jag knappt behöver läsa den särskilt noga för att helt komma in i handlingen!

Hade en lite egenhet förr att läsa för fort och hitta på egna ord, som till exempel staden Piratrännan, den heter i mitt huvud Piratära, och även om jag idag ser vad som står låter det fel med Piratrännan, för mig har det alltid varit Piratära! Det samma gäller den manliga hjälten han heter egentligen Numair, men för mig heter han Nuramir, det andra låter ju helt konstigt! :p

Nu har jag lånat de resterande tre i bok serien, har precis börjat på tredje, som sagt stor text går väldigt fort att läsa, men det är nästan tur för när jag väl börjat har jag svårt att sluta! 😉

Men för att komma till kontentan, läsande har verkligen fått mig att må mycket bättre, när jag har så mycket om kring mig som jag har just nu är det verkligen så himla skönt för sinnet att stänga av och läsa om någon annans öde ett tag! Så så ser min verklighetsflykt ut! 🙂
Sov gott! Puss