Att njuta i en stressiga vardag!


God morgon, god morgon!

Nu är jag hemma hos mamma alla hästarna har fått mat och hundarna busar ihop! Visst är det härligt att inte ha något eget liv alls, slutade jobbet 9 i morse, skyndade hem kast i sig lite frukost(två mackor) dra med hundarna, tanka bilen och sen hem till mor! Och här ska jag vara hela dagen innan jag börjar jobba igen 9 ikväll!

Men att sitta och blogga i solen, med ett glas saft fyra gulliga hundar är något jag inte kunnat göra hemma och det är väldigt gött!! Pimms är helt säker på att hon är en knähund och halvligger just nu i mitt knä! Hon får inte riktigt plats! 😉

Hoppas få lite sol på benen sen när jag ska klippa gräs och promenera upp till stona och se så de inte har tänkt att klämma ur sig sin små redan, Englandbrännan börjar liksom blekna i brist på sol!

Nu ska jag ta en liten verklighetsflykt innan det är dags att släppa ut hästar och fixa å dona! 🙂
puss puss