Cajan!


God morgon!!

Tror min näsa snart kommer ramla av, den är helt söndersnuten, frågan är bara om det sker före eller efter att lungorna ramlar ihop av allt hostande?? Haha nä detta inlägg ska inte handla om att jag är sjuk och tycker synd om mig själv, det börjar liksom bli lite tjatigt och jag lovar att när jag slutar jobba ikväll ska jag inte gnälla en enda gång till över denna sjukdomen. 😉

Men tänkte eftersom jag inte direkt vill visa upp min nuna just nu, är fortfarande svullen, ögen guttigt rödsprängda och så vidare, så jag tror nog inte ni vill se heller! :p Därför får min fina lilla Cajan(Cayola) vara mitt ansikte utåt idag!

Jag fick vara med på ett litet hörn på den sista bilden, var friskare då, vi hade lite ömsesidigt kliande, tror dock hon uppskattade mitt mer än jag uppskattade hennes tänder mot min skalp! 😉 Längtar tills i morgon när hon får nya dojjor, kan jag bara stå upp utan att vingla allt för mycket imorgon, blir det lätt en uteritt! 🙂
puss puss