I´m crying…


God middag!

Nu har jag äntligen börjat kunna sitta upprätt i soffan, skönt.. Tror jag börjar bli friskare, ska ju jobba imorgon så det får jag f-n bli!! Har haft ett väldigt konstigt syntom hela morgonen, mitt vänstra öga har ”gråtit” hela morgonen, inte av någon speciell anledning, har varken haft ont eller varit deppig, men det är som om någon öppnat en fördämning! :O Hoppas verkligen det slutar snart för jag börjar bli alldeles röd under ögat av allt borttorkande av tårar!!

Måste säga att Vecko Revyn växte en aning i mina ögon när det var väldigt bestämda på att otrohet inte var okej! 😉 Gillar också deras Size Hero projekt, och att de retuscherar catwalkmodellerna lite större, de gör dem inte tjocka utan bara lite mer hälsosamma! 🙂 I vanliga fall är jag inte mycket för sådana kampanjer för jag tycker alltid de går till överdrift, och istället tar fram ett annat ohälsosamt ideal, övervikt. För det finns ju redan, plus modeller! Men nu ska jag inte säga för mycket, det stod inte så mycket om kampanjen men just de det gör med modellerna tycker jag är jättebra! Önskade bara att det fanns riktiga normal stora modeller i verkligheten också inte bara size zero eller size plus.

Men nu ska jag försöka ta mig ut och få lite friskluft med hundarna.
Puss och snörvel!