Två hårtips


Hellu!!

Tänkte tipsa om två hårprodukter jag snubblade över i London:

När vi duschade första gången i London var jag så himla trött att jag inte orkade gå ner på stan och hitta ett vettigt balsam så jag använde hotellets schampo/balsam, så håret blev alldeles prassligt, äcklig känsla!! Så när jag hittade denna mask in en liten butik med erbjudande 2st för 2 pund, tänkte jag att det var värt att prova! Och gud vad fantastisk den var!! Håret blev som silke, och all friss bara försvann! Nu ska jag bara hitta någonstans att köpa dem i Sverige också! 😉 Men hittade iaf en sida om säljer dem: http://www.montagnejeunesse.com/hair, när jag gjort slut på den andra ska jag nog beställa ett par därifrån och kanske även prova ett par ansiktsmasker! 🙂

Självklart fick också ett balsam följa med hem, då jag bara ville ha en liten reseflaska, blev utbudet ganska litet, och TRESemmé 24 Hour Body var den som verkade trevligast, konstigt namn men väldigt bra balsam!! Håret blir mjukt, fräscht och faktiskt ganska fluffigt och inte platt! 😀 Me Like! Dock hatar jag de stora flaskorna, särskilt som jag har så kort hår nu, kommer de ju räcka i en evighet i så fall, men kommer jag över små flaskor kommer jag helt klart fortsätta med detta balsam!! Helt underbart, mitt hår har inte varit så här fint sen gud vet när! :p
Puss puss