Aldrig mer flygmeeting!


God förmiddag, eller något!

Följde med min karl in till Malmö idag, han skulle på flygmeeting och frågade om jag ville följa med. Har varit på flygmeetings tidigare och väl inte tyckte det var någon höjdare, men kära sambo sa att detta skulle vara mycket större än de andra jag varit på så jag hängde på, hade ju inte bättre för mig och det är alltid trevligt att gå runt och titta på saker, det var det inte…

För det första var de pyttelitet, typ max 20 förvuxna småpojkar i varierande ålder, och någon riktig småpojke. Plätten de är på är kanske 15×20 m max, finns absolut ingenting att titta på och nu när det regnar/haglar står allihopa och trängs under ett pyttelitet tak och jag fryser som ett as!! Och trots att det ska fortsätta regna typ resten av dagen, med ett litet uppehåll om sådär 4 timmar, så det finns absolut ingenting att göra, har min just nu väldigt rar(drypande av sarkasm) sambo inte en tanke på att åka hem och när jag frågar hur länge vi ska vara kvar här, fnissar han bara!! Jag är fast i ett barnsligt hell!
puss puss