Inne & Ute lista – London!


Det känns som det är på sin plats att göra en inne och ute lista om London resan, hade tänkt göra den redan under resan men hade så himla mycket roligt att hitta på att tiden inte riktigt räckte till! 😉

Inne i London:

  1. Tune Hotels, de underbara hotellet vi hittade mitt i natten, världen trevligaste personal! Ska ni till London rekommenderar jag absolut de hotellet, mysigt, centralt och som sagt helt underbart trevlig personal!
  2. Vädret, vi kunde ju inte haft mer tur med det, det var super varm och solen strålade varenda dag, mer kläder än shorts och linne var ju inte ett alternativ!
  3. Shoppingen, letade man bara lite finns det hur mycket häftiga butiker som helst!! Och i rätt butiker kunde man dessutom hitta superbilliga fynd och massor med second hand!
  4. Deras hälsotänk, det är väldigt medvetna om vikten av nyttiga och miljövänliga råvaror i deras mat, väldigt mycket var ekologisk och fairtrade mat, på många ställen fanns det nyttigare alternativ av rätter och  kalorierna var utskrivna, visserligen brydde jag min inte för fem öre om att vara nyttig, men uppskattade det väldigt mycket iaf! 🙂
  5. Att det löste sig och vi fick tillbaka alla pengarna för bed&breakfast stället! 🙂 Windu ska verkligen ha en eloge för de, de tog inte ens ut en administrationsavgift! 😀

Ute i London:

  1.  Skitstöveln som förstörde hela våran första dag på resan genom att inte vara där när vi kom till B&B, och inte heller gick att nå på telefon då den var avstängd!!
  2. Att motorvägen var avstängd när vi skulle från flygplatsen in till London, så vi först fick vänta på flygplatsen i över en timme och sen blev resan två timmar lång istället för 55 min.
  3. Den korkade busschauffören som körde som en röv in till London, full gas, tvärnit, full gas, tvärnit, full gas, tvärnit, ja ni förstår konceptet hela resan!! Whiplash-varning för hela slanten!!

Fler ute alternativ kom jag inte på! 😉 Resan var helt enkelt för bra! 😉
Puss puss