Att jobba i motvind!


Morning gulliga läsare!

Börjar bli ganska trött på skolan, någon i Skövde måste verkligen hata mig för fick igår med mig nästa underkända arbete, de tredje i raden?! Förstår inte var jag gör för fel??? Har typ haft en underkänd tenta sen jag började utbildningen, men nu går allt åt pipan! Men detta var verkligen spiken i lådan, utan detta betyg får jag inte ihop min 90 poäng, så där rök journalistutbildningen… Vi ska visserligen försöka överklaga, då en hel del av felen känns bara som examinatorns egna åsikter och inga fel egentligen, och även om de verkligen skulle varit fel räcker de ändå inte för att underkänna arbetet. Men har haft så himla mycket otur de senaste så jag tänker inte ha några förhoppningar, är trött på att bli besviken!

Nä nu ska glömma bort allt tråkigt en stund, återkommer snart med lite mer shopping från London, tog bilderna redan i förgår, men det blev så mycket pluggande på vägen upp till Skövde, hade ju varken skrivit våran redovisning eller opponering innan! :p Men det blev vi godkända på iaf! 😀 Dock låg några av plaggen i tvätten så denna gången blir det ännu mer! 🙂
puss puss