På bussen hemåt igen… 1


God morgon Sverige!

Snart ses vi igen, det är med blandade känslor jag nu är på väg tillbaka till flygplatsen, London har verkligen varit helt underbart och jag hade verkligen kunnat stanna mycket längre efter att allt löste sig, men samtidigt är både min kropp, särskilt fötterna och min finanser helt slut så det ska bli underbart skönt att få komma hem och vila upp sig! 🙂

Men inte för länge, nu ska vi börja spara så vi kan åka tillbaka igen! 😀 Detta kändes bara som en prova på tur nästa gång blir the real deal! 😉 Jag hoppas det blir i aug/sep men älsklingen säger att det är önsketänkande! :p

Det blev massa mer shopping igår, bilder på de kommer när jag kommer hem, men ett litet smakprov, min nya handväska, visst är den übercute?!
Puss puss

20120529-083830.jpg


En tanke om “På bussen hemåt igen…

Kommentarer är stängda.