Londonbildbomb!


Buckingham Palace!

Big Ben! Var så många vackra hus i London!

Våran absoluta favorit frukostrestaurang!! De serverade den ursmaskiga Egg Benedict! Mums mums! 

Världens coolaste fågel!! Kolla in fötterna! 

Ett par supersöta strumpor som jag hittade på TopShop! 🙂 

Kunde inte låta bli att ta en bild, de spelar kricket!!

The Tower Bridge! Flådig eller vad??

Hittade min framtida bröllopsklänning, är den inte helt perfekt?!

God kväll världen!

Här kommer en liten bild bomb från London, har många fler! Men de kommer i morgon! Har luskat ut att den huvudvärken jag ofta har haft de sista är stresshuvudvärk, för så fort jag steg av planet i Sverige slog den till som en hammare i bakhuvudet! Det är därför detta inlägget kommer så sent! Har inte haft huvudvärk på hela resan trots den katastrofala promenaden första kvällen och att vi pga värmen var ganska uttorkade hela resan. Jag behöver ändra livsstil det är ett som är säkert!

God natt världen! Imorgon kommer alla mina fina shoppingfynd! 😀
puss puss