Shopping shopping shopping och Big Ben! 1


Påsarna var nästan vackrare än innehållet! 🙂 

Mina fina armband! Mintgrönt är min nya favorit färg! Den kommer synas på fler av mina inköp! 😉 

God kväll Sverige!

Idag har varit en riktigt shoppingdag! Vi promenerade till Piccabilly Circus, och sen vidare till Oxford street, världens bästa shoppingsplejs!!

Massor av fina grejer har fått följa med hem, bland annat en jumpsuit, flera armband(som ni ser ovan!) och massor med fina underkläder! Fler bilder på det kommer i morgon!

Har blivit väldigt mycket promenerande, minst ett par mil och lite till så jag är helt slut, så jag lovar att det kommer bli roligare här imorgon, men då vi gick lite fel råkade vi snubbla över Big Ben:

Det enda jag var besviken på var shortslängde på varenda par jeansshort, det var svinkorta!! Det var så läskigt korta att trosorna nästan syntes! Trist värre, men ska kanske kan vänja mig? Eller snarare resten av världen få vänja sig med att se absolut hela mina ben och nästan mer! haha! Får se vad jag hitta i morgon! Sov gott!
puss


En tanke om “Shopping shopping shopping och Big Ben!

  • Linnea

    Guuuud vad fina armband!!! Och Jumpsuiten i inlägget ovan va oxå to die for!!

Kommentarer är stängda.