Hemsk start på resa!!


God morgon Sverige!

Ni anar inte vad glad jag är att säga de orden! För i natt har nog varit den längsta natten någonsin! Hela gårdagen var sjukt lång, det började redan på flygplatsen, då det var stopp på motorvägen fick vi vänta 1,5 timme innan bussen kom, sen väntade en asryckig resa i 30 km/h som tog över 2 timmar istället för de 55 min den skulle ta! Sen yrade vi runt innan vi hittade rätt tåg ut till förorten där vi skulle bo, überslumigt var där! Och när vi kommer fram är det ingen som öppnar, vi knackar på typ hundra gånger men huset är helt mörk! Vi ringer till snubben som vi skulle hyra av, inget svar bara rätt till röstbrevlådan och då ringde vi hur många gånger som helst under ex antal timmar!

Tillslut fick vi ju ge upp, det var ju ingen idé, så vi åkte tillbaka in till city, himla tur tågen iaf går dygnet runt för då var ju klockan redan över 11, vi var helt slut, men någonstans att bo var vi ju tvungna att hitta, så vi började irra runt, klockan gick, hotell var bra mycket svårare att hitta än vi trodde, när klockan var runt ett frågade vi en taxi, de är urmysiga, men jättedyra och det enda han kunde hjälpa oss till var ett hotell där det kostade från 170 pund natten!! Men han tipsade också om ett hotell längre ner på gatan så vi fortsatte ditåt, vet inte om vi hittade de han pratade om men efter ett tag snubblade vi över två stycken, båda fullbokade, klockan gick förbi två och vi började bli förtvivlat trötta, så vi bestämde oss för att 170 pund var kanske okej för en natt bara vi fick sova!! Dock var det lättare sagt en gjort, London är ju inte direkt litet och vi hade gått flera km från de hotellet, men efter en stunds irrande provade vi att gena över en bakgata och snubblar över ett hotell, Tune Hotels, och det hade ett rum ledigt!!! Helt otroligt, halv tre på natten och dessutom för mindre är halv priset av de andra! Kan ni gissa om vi var lyckliga?? Att få sova i en säng är något av det underbaraste som finns! 😀

Så här kommer vi att stanna, vi har mailat företaget som vi hittade det första boendet på och klagat, hoppas verkligen vi får pengarna tillbaka!! Och vi har bokat detta hotell för resten av resan så nu ska vi ut och njuta av London, med lite mindre pengar än tänkt och nästan endast sittande, fötterna är väldigt trötta!

Hoppas jag kan ge er ett roligare inlägg senare idag!
puss puss