Brunch


Då var man en ny människa igen! Eggs benedict special var nog något av det godaste jag ätit!! Kanske för att det har blivit väldigt mycket gång och väldigt lite mat, vad som helst hade nog varit jättegott men det var over the top! Mums mums! Och med en härligt iskall mango/äpple juice och en stor kopp tea, var det a little piece of heaven! 🙂

Är så himla lycklig att skiten ligger bakom oss, idag kan vi bara njuta och ha det helt underbart! Har till och med lyckats få lite färg på benen när vi knallade runt förrut! Wii, blev ju inte mycket av den varan inatt kan man säga! :p

Får se vad resten av dagen har att erbjuda, nu ska jag iaf gå och dusch dra på mig ett par skavsårsplåster! Lite sugen på att gå på bio ikväll också väldigt sugen på att köpa en gulliga handväska! Den som lever får se! 😀
puss puss