Slut på plugget!


Äntligen!!! Nu är examensarbetet inskickat i två olika format till tre olika inlämningsplatser! Är så skönt att ha det bakom sig för en timme sen var jag så stressad att jag skakade, nu jobbar jag mig tillbaka till nästan total avslappning! Förutom en sjukt tråkigt mail som deklarerade att min lärare definitiv inte tänkte lyfta ett finger för att jag skulle kunna plugga vidare, inte på några som helst villkor skulle jag minsann veta! Gud vad trött jag är på att plugga på denna bakåtsträvande otrevliga högskola, inte konstigt lärarna sjukskriver sig titt som tett så vi aldrig får några betyg i tid! Blä!

Haha men förövrigt har det varit en riktigt strålande dag! Och om en och en halv timme är jag helt fri och om lite mer än ett dygn landar jag i London!! 😀 Kan man vara annat än uppåt värre?! Wiiiiii!!
puss puss