Bad hairday!


Fan vad drygt, dagen efter att jag varit hos frisören! Men jag får väl skylla mig själv, det stod ju klart och tydligt på flaskan att man bara skulle ha i oljan i torrt hår, men jag kunde såklart inte låta bli att ha i det i blött, så nu ser jag ut som jag har ett smörpaket på huvudet!! Blä!! Sen gick jag ju la mig med blött hår också! Är ju som upplagt för katastrof, får nog bli en snabbtvätt lite senare, vill ju känna mig snygg! 😉

Men förutom håret kan jag säga att oljan var helt fantastisk! Hade den både i ansiktet och på kroppen, i ansiktet hade jag den under och sen teatreegelen uppe på, och huden så faktiskt mycket finare ut idag och den var väldigt len och fin! 🙂 På kroppen vad den också super! Tog bort alla rakprickar!! Har inte haft någon produkt som gjort ett lika bra resultat på bikinilinjen! 😀 Love it!

Ska prov grejerna i ca en vecka sen kommer en riktig recension! 🙂
Nu ska jag ta en sväng i duschen, efter ridning och en nästan millång cykeltur är det mer än bara håret som vill ha en dusch! :p

Puss