Exciting week, exciting day!


God morgon!!

Ännu en ny vecka, men denna kommer bli mycket mer spännande än vanligt, på fredag åker vi!!! England here we come!! 😀 Och idag ska jag till frisören! Bara 4 timmar kvar, sen får vi se om jag får och passar i den frisyren jag vill ha! Ska även försöka få till en ansiktsbehandling, hoppas kunna få bort lite av finnäcklen innan jag åker! 🙂

Har bara ett litet problem innan dess, har en uppgift med projektarbetet som måste göras men kaffebryggaren krånglar och hur ska jag piggna till utan kaffe liksom?! (tog det vrinstarka kaffet som runnit ner och gjorde en latte, blev jätte bra och jag piggande till så passa att jag fick fixat uppgiften, nu är det under observation hos våran handledare, så nu får man vänta och se)

Siiter just nu och letar efter bilder som jag tänkte ta med mig till salongen och samlar mod så jag kan stå på mig ifall hon inte vill klippa mig i den frisyren jag vill ha! Men tror inte det blir några problem, men ifall att! 😉 Ska bli så skönt att slippa ha klibbigt hår i nacken! 🙂

Det är sjukt varmt ute! Var ute med hundarna i bara shorts och trekvartströja(bilder kommer senare) och tyckte ändå det var lite för mycket kläder! :O Inte för att jag klagar, absolut inte, det är underbart, men det känns konstigt för det bara slog om liksom, från svinkallt till supervarmt! 😀

Nu är det bara en timme kvar!! Sitter som på nålar, är nog dags att printa ut bilderna och börja göra mig i ordning, tänkte cykla runt en stund innan, så jag får lite motion också! 🙂 Plus att jag behöver sol på min blonderingsspray! 😀
puss puss!