Bodyshopping!


Blev en snabb resa till Malmö, när älsklingen kom hem från jobbet, eller ja, efter att han hämtat upp mig från stallet och jag bytt kläder vill säga! 😉 Och så himla snabb vet jag inte om den blev, men väldigt billig iaf! Bara 90 spänn för allt på bilden! 😀 Hade ju bonuschecken på 200 spänn med mig! 🙂

Fick med mig en lite burk hair butter som jag ska prova i duschen sen, en blemish gel, som jag ska kleta på mina hemska finnar och hoppas de försvinner och en av deras nyheter, Beautifying oil, som jag ska prova efter duschen! Den är ascool, man kan ha den både till kroppen, ansiktet och håret!! Sen fick jag även med mig två små prover av Tea Tree serierna, rengöring och ansiktsvatten, den serien är deras ultimata finnmördar serie, men den är ganska stark så jag ska prova om min hud fixar det, den är ju lite mesig ibland! 😉

Recensioner kommer senare ikväll eller i morgonbitti om hundpromenaden blir lång, då kommer även förra veckans lista som jag glömde igår!! Klantis!!
puss