Smoothie to go!


God morgon underbara läsare!

Är det bara jag eller känns det som det är måndag idag?? Vet att det beror på ledigheten igår men ändå det var ju bara en dag och imorgon är man ju ledig igen! haha knäppt värre!

I morse invigde jag min nu smoothiemaker, I love it!! Så himla smidig, så himla gott och så himla enkelt!

Bara att stoppa i alla goda frukter och bär man har hemma tillsammans med tex yoghurt, jag hade i:

  • 2 dl lätt vaniljyoghurt
  • 1 banan
  • en skvätt blåbär
  • och 5 jordgubbar

Så här ser den ut mixad och klar!

Men det bästa är verkligen att man kan ta av nederdelen med knivarna och sätta dit ett lock så är den bara att ta med sig! Smoothie to go! Blev så sjukt mätt av den att jag bara hade i lite extra yoghurt, några jordgubbar och lite mer blåbär så fick den följa med till jobbet som mellanmål! Mums mums!

Efter gårdagens tunga matorgie känns detta underbart fräsch och gott! 🙂
Puss