Nytt hår? 2


Andra smoothien uppdrucken, cyklade ner på stan och bokat klipptid, min vanliga frisör är på semester så en av hennes kollegor ska klippa mig, men det tror jag inte blir några problem, hon har klippt min lugg tidigare och hon är supertrevlig, hoppas hon är lite mer ödmjuk än min vanliga så kanske jag kan få min Victoria Beckham frisör, med kort hår i nacken! 🙂 Min vanliga tror inte jag passar i det, men jag tror hon har fel! Haha har hon inte det växer det snart ut igen!

Vi får väl se vad som händer på måndag! 😉 På vägen hem köpte jag lite ny blonderingsspray så så fort älsklingen kommer hem ska vi kasta oss in i duschen så jag kan spraya i den! 🙂 Nu ska jag färga och böja mina fransar! 🙂 Är ju bortbjuden ikväll, och då vill man ju se lite fin ut! 🙂
Puss puss


2 tankar om “Nytt hår?

Kommentarer är stängda.