Underbar födelsedag!!


God kväll!

Jag har haft en helt fantastisk födelsedag idag, kunde inte varit bättre på något vis! Massor med paket, kramar och uppassning hela dagen! Seriöst kan det bli bättre!

Dagen började med kaffe på sängen och denna lilla söta vän, finns det någon som inte älskar dessa björnar???

Sen hade vi tänkt baka cheesecake, så mycket trevliga att baka själv än en köpetårta, och sååå mycket godare, men jag ångrade mig i sista stund och det blev en Key lime paj med maräng istället, det är lätt stans godaste paj!! 😀

Dock hade vi inte riktigt tid att vänta på att den blev kall så den blev liiite rinnig men lika gott ändå! 🙂 Till det kollade vi in första superman filmen från 1978 så gulligt! 🙂

På eftermiddagen var jag hemma hos mor och hjälpte till vid lite hästporr och fick en utökning av shoppingkassan till Englandresan och en superfin smoothiemixer som jag ska prova redan imorgon, bilder på den kommer då! 🙂

När vi kom hem blev det stans smaskigaste middag, pasta med kyckling, soltorkade tomater och basilika-sås! Det finns inget godare jag lovar!! Recepten på den och pajen kommer imorgon!!

Förutom allt har jag fått massor med gratulationer både per telefon, sms och såklart facebook, tack alla för att ni kom ihåg mig! 😀 Love u guys!

Det enda jag kan klaga på är vädret, var lite sugen på en picknick men då det har växlat fortare än mitt humör när jag har pms, kom det inte ens på fråga, lite synd men det kommer fler stunder! 🙂 Sov gott och hoppas er dag har varit lika underbar som min! Nu ska jag ta min aloevera mask och gå och lägga mig!!
puss puss