Dagens lärdom 1


Man ska inte lämna kokande vax oövervakat i micron, dålig idé! :p Tog mig flera timmar att få ut skiten ut micron igen! Så väldigt irriterade! 🙁 Men micro blev väldigt ren och fin efteråt iaf! 🙂 Det fick bli rakhyvel nästa istället! 😉 Nopprade ett par hårstrån på benen medans jag väntade på att vaxet skulle bli varmt och de är stora röda prickar där nu så jag tror jag håller mig till rakhyvel!

Har suttit och pluggat typ hela dagen! Känns väldigt skönt att äntligen ha kommit igång! 🙂 Dock är jag så tung i huvudet nu att jag inte orkar en minut till med projektarbetet så nu ska jag ta med hundarna ut i det vackra vädret på en välförtjänt promenad! 😀
Puss


En tanke om “Dagens lärdom

  • Ida

    Aj aj! Ser inte så trevligt ut. Påminner om när jag och en kompis skulle göra julgodis i micron (mintkyssar) då skålen vi hade smälte och hela golvet blev fullt av smet. Vi skrattade gott när vi satt och skrapade golvet med kniv sen! Men jag tro att det var mindre kul för dig! <3

Kommentarer är stängda.