Ny vecka, nya utmaningar!


God morgon solstrålar!!

Nu är det en ny vecka igen, och denna veckan ska bli supertrevlig inget snack om saken! Är trött på att vara stressad och besviken! Så jag tänker sudda bort allt som kan ge mig sådana känslor, har visserligen ett projektarbete som måste göras men förutom det har jag ingenting jag måste göra och eftersom jag fyller år på torsdag tänker jag låta detta bli en mevecka! 🙂

Är visserligen på jobbet just nu men när jag kommer hem ska jag ta fram ansiktsmask, hårinpackning, badsalt, vax och massor med bodybutter!! 😀 Sen får det nog bli lite fransfärgning och böjning också! Men det får nog bli efter att jag varit och solat, skulle så gärna viljat sola bort finnarna innan Englandsresan!! Hade varit underbart att iaf ha ett rent ansiktet då jag inte direkt lär nå mitt viktmål tills dess, för min våg måste fått frispel!

Så det ska bara bli massa hälsosam mat hela vecka så jag iaf kan få se lite roligare siffror nästan fredag! Gröt till frukost, Fullkorns tunnbröd till mellanmål/lunch och ikväll tror jag det  får bli pannbiffar på mager nötfärs och några potatisar lite skysås och massor med sallad! 🙂 Måbra-mat är var som gäller! 🙂
Puss