Dark Shadows


God förmiddag!

Hade egentligen tänkt att göra denna recension av Johnny Depp filmen redan igår, men efter ungefär halva filmen började jag få migränkänningar, lagom kul… Så när jag kom hem  blev det bara sängen nästa typ! Får skylla mig själv får alltid migrän efter idiotresor till Gislaved! Jaja sånt är livet, här kommer recensionen iaf:

Filmen var bra, inte fantastisk men helt okej, hade en väldigt skön feeling liksom! I vissa stunder kändes det som att bakgrunden kunde varit lite mer detaljerad om karaktärerna, och Johnny Depp + vampyr var ca 95% kompatibelt, vissa scener skar det sig helt, men överlag var han såklart helt otroligt! Love Him! Fast han börjar se ganska sleten ut och åldersskillanden mellan han och hans käraste var ganska markant!

Men det var en väldigt vacker film, snygga omgivningar att var fint och fixat, älskar ju sånt inget slafs och mög! Filmen var spännande, och man hade aldrig långtråkigt då det hela tiden hände något nytt, och  med tanke på att filmen var nästan hela två timmar lång är det ganska otroligt! 🙂 En sak som jag dock blev sjukt besviken på var att reklamen på teve har redan avslöjat slutet!! Det sög fett att man redan visste vad som skulle hända!!

Så sammanfattningsvis, snygg, rolig film som tyvärr skar sig i visa scener, men överlag jättebra! 🙂 Antagligen ännu bättre utan migrän! Den får 4/5 eldar av mig! 🙂

Gårdags outfit! En topp som jag hittade i garderoben när jag rensade ut senaste, har fått den av min mor som hon köpte i Grekland! Älskar färgen! 🙂 Byxorna från Cubus och skorna från Top Shop!

Återkommer med en inne och utelista lite senare!
Puss puss