Dagen från helvetet är över!!


Gud vad skönt det är att ha allt bakom mig!

Gick upp fem i morse, och halv sex började resan till Gislaved, satt och lyssnade på förläningar i kursen som jag skulle ha tentan i hela vägen upp, förutom de sista tio minuterna när datorn dog! Sorry läraren men din röst är grymt sövande, höll på att somna fler gånger och ärligt talat vet jag inte hur mycket jag faktiskt lärde mig heller, borde ha lyssnat på p3 på högsta volym istället!!

Men tentan flöt förbi väldigt enkelt, var bara 7 frågor och förutom en som jag inte har en aning om vad den handlade om, var frågorna ganska enkla, tog knappt en timme. Sen var det bara att kasta sig ut i bilen igen och åka tillbaka ner mot Skåne och Lund, hade en timme mer tid än jag räknat med så de var rätt skönt att slippa stressa. Men när jag kom till Lund var det slut på de roliga, gud vilken hemsk stad att köra i!!! Letade upp första bästa parkering och ställde bilen där för 32 spänn! Det var alla mynt jag hade i bilen! Blev nästan en halvtimmes promenad en väg men så mycket trevligare än att försöka krångla runt i Lund efter en parkering närmare! Vädret var dessutom helt underbart så promenaden blev urskön!

Dock slutade de roliga där, min telefon dog precis när jag hittat rätt ställe och jag hade såklart glömt ladd-sladden hemma, så jag är bara glad att jag hittade ur Lund sen! Träffade visserligen en jättetrevlig tjej innan antagningstestet, men glömde fråga vad hon hette så kommer inte vi båda in på linjen lär vi nog aldrig träffas igen! 🙁

Sen själva antagningstestet då, kan helt ärligt säga att jag kunde två av den sjuttiofem frågorna, vad Rolf-Göran Bengtsson tävlar i och vem som vann melodifestivalen, resten gissade jag hej vilt! Var helt sjuka frågor, inte nog med att man skulle kunna namnen på alla Sveriges ministrar(där var nog mina gissningar hyfsat kvalificerande) man skulle dessutom kunna vad alla andra länders stadsministrar heter, ett exempel, vad heter Australiens statsminister?? Och Danmarks?? Sen var det sjukt många boktitlar man skulle kunna och vem som hade skrivit vad och vad böckerna handlade om och i vilket miljö de utspelade sig i! Öhhh jag har inte läst en bok som inte var kurslitteratur på över ett år! Tex, vad handlar ”Mandarinstunder” om??

Nu har jag ju såklart googlat alla svaren, men kan ni det på rak arm? Tvivlar ganska starkt på att det blir något av detta tyvärr. Men det får jag ju inte reda på förrän om flera månader så nu tänker jag sluta tänka på det! Nu har jag bara projektarbetet kvar sen är det slut på pluggande för i vår! Sååå skönt! Bara att hoppas man har haft tur med tentorna! 🙂

Nu ska jag satsa på ryggläge i soffan en stund innan stallet och om jag har tur kanske lite tjejsnack med några glas vin i kväll! 🙂
puss