Pass, boende, plugg och McWrap!


Tjenemors världen!!

Helt otroligt, nu är det bara 15 dagar kvar tills vi åker, har precis fått ut mitt pass från polisen och fått vårt boende bekräftat, älsklingen backade ur lite, han ville ju egentligen åka dit och ta boendet på plats, men ångrade sig så nu är vi inbokade på ett übermysigt litet bed and breakfast! 🙂 Och det bästa av allt är att där få vi fri tillgång till internet, yeah! Så kommer kunna blogga därifrån också! 🙂 Och det känns underbart att allt är klart! 🙂

Provade en McWrap, Chicken & Bacon, till lunch, det var skit gott! Och gratis! 😀 McDonalds har ju en kampanj just nu att man med deras app kan leta upp gratis McWrapar, perfekt nu när jag är superpank! Dock glömde jag kolla vad den innehöll innan jag smaskade i mig den, såklart var de den mest kaloririka av de fyra alternativen! Haha skitsamma! Asgod iaf och har redan tränat bort alla extra kalorier!

Men nu måste jag gå tillbaka till studierna, har ju en tenta 9 i morgonbitti, och sen ska jag på antagningsprov klocka 14 och enligt min kartapp tar det ca två timmar och femtio minuter att köra mellan med! Så lite kris kan man säga!! Kommer bli stressigt som sjutton! Men men, på lördag ska jag på bio och se Johnny Depp som vampis, så jag ska försöka se fram emot det istället! 😀 Men nu måste jag plugga till tusen så tentan går bra imorgon!!
puss puss