Fönstershoppning på ellos.se


God förmiddag!

Borde egentligen sitta och råplugga till tentan på fredag, men väntar på att inspirationen ska infinna sig! 😉 Undertiden får det bli lite fönstershoppning på ellos, det har så himla mycket fint och skulle jag mot all förmodan inte hitta något i London, ska jag köpa en av varje av dessa när jag nått mitt viktmål;

blusen.

shortsen.

Kan ju villigt erkänna att det är stenhård träning och superhälsosam mat som gäller fram till resan, har slagit vad med en granne om vem som kan gå ner mest till den 25-de, han har två fördelar, är en karl och väger cirkus 30 kg mer än jag, men det ger mig bara världens motivation, jag ska slå honom så är det bara. Att han dessutom sa att Johnny Depp är en B-skådis, gjorde att jag ännu mer vill slå honom!!

Dessutom har jag ju tänkt shoppa, shoppa och shoppa i London och då vill jag ju såklart inte köpa massa tjockiskläder som jag inte kan använda när jag kommit i form! Återkommer om en stund med hur mitt matschema ser ut! 🙂
Puss