Jag ska till London!!


Wow det känns som världen häftigaste grej! Egentligen är det väl bara en enkel resa till London, men att åka dit i 4 dagar utan några specifika planer med min buspojke känns verkligen som ett superspännande äventyr!!

Det som är riktigt nice är att vi åker iväg precis efter att alla studier är klara så jag behöver inte ha något plugg alls liggande i bakhuvudet! Sååå himla skönt och vilken grej att se fram emot när plugget känns tung, som nu tex pluggar till en tenta i företagsekonomi, det är bara massa inkomster, utgifter, marknadsplaner, beskrivning av vad ett företag är och vilka företagsformer det finns mm mm lista kan bli hur lång som helst och jag vill bara spy på skiten så tråkig den är! Blä!

Men då är det bara att drömma sig bort mot London, bara lite mer än 3 veckor kvar sen åker vi! 😀 Var och ansökte om pass idag med, så allt är fixat och klart. Packningen kommer bli super lätt tänker bara ha med mig typ ett ombyte, så jag har typ en varm och en sval outfit, så jag kan få med mig massa shopping hem!! 😀 Badkläder är ju givet såklart och undisar men det fattar ju vem som helst, kommer bliiiiiii såååå coolt!! Är så himla sjukt taggad just nu!! WOW!!!

Kan nog inte riktigt greppa det än, hade liksom räknat bort London till älsklingens födelsedag, det är ju därför vi åker för att älsklingen fyller 30! Men resorna var så himla dyra, som student är min budget ganska tajt och trots att jag verkligen har försökt spara ihop varenda krona jag kommit över, att bilen gick sönder hjälpte inte direkt… Men när vi hittade denna resan som var sjukt billig kunde man ju inte låta bli att ta den!!

Nä nu måste jag fokusera på studierna innan jag svävar bort för långt!! Sov gott!!
puss