Vårutrensning och försäljning av balklänningar


God middag underbara läsare!

Har spenderat förmiddagen med att rensa ut en massa skit ut garderoben, slängt och skänkt bort 5 påsar med sånt jag inte använt på flera år! Känns überskönt att ha tömt hyllorna!! Nu kan jag shoppa en massa nya fräsch vårkläder utan dåligt samvete! 😀

Sen la jag ut mina två balklänningar på tradera, känns så onödigt att de bara ska hänga i garderoben, de är ju så fina att det borde användas!

 

Är bara använda 1-2 gånger, klicka på bilderna så kommer ni till annonsera om ni är intresserad. 🙂

Nu ska vi snart packa picknickkorgen och åka ut med hundarna till Snogeholm! Kommer bli supermysigt! 🙂 Är ju så himla härligt väder och där inne i skogen blåser det ju inte heller, hoppas mitt sällskap orkar med en riktig långpromenad för det är jag supersugen på! 😀