Färdig!


God förmiddag underbara läsare!

Nu är jag klar!! Eller ja jag var klar för typ en timme sen! Nu är jag på väg hem! Så himla skönt att har den bakom mig! 🙂 Har ingen aning om hur det gick men vi hoppas på G iaf! Var så himla dumt upplagt för de vi har lärt oss ligger liksom på högskolenivå medans frågorna var på förskolenivå typ! Blev helt ställd för att de blev liksom inte rätt! Men iaf, som sagt hoppas på godkänt och svarade ju på alla frågor utom en så håll tummarna för mig! 😀

Så fort jag kommer hem ska jag ut i stallet och pussa och ridan min lilla Klumpelina! 🙂 Se blir det fira att tentan är klar och imorgon ska jag jobba och börja plugga till nästa tenta, en av tre klara! 😀 Ska bli så himla skönt den 11 kl 18 när tentorna och antagningstestet är klara! 🙂 Just de, på tal om antagningstestet, ska nog försöka skriva den skriftliga självpresentation som jag måste ha med dit i 3 kopior! Se om jag hinner ikväll annars blir det nog i morgon!
puss puss