Best day ever!!!


Wiiii!!! Vilket jäkla bra dag jag har idag, bara flyter fram på en räkmacka!! Malmöturen blev en succé, hittade hur många reflektorer som helst på skroten så det var bara att välja och vraka, hittade dessutom ett nytt glas som var finare än de jag hade så perfekt kan man säga! 200 spänn istället för 1450:- kan det bli bättre??

Gled dessutom in på besiktningen ca 30 min efter att de stängt för ombesiktigar men de hade typ ingenting att göra och jag fladdrade lite med ögonfransarna så de vara jätte busiga och gjorde en ny besiktning, tog bara ett par min! Och min kära bil gick igenom!! Perfekt eftersom det var sista dagen och jag måste ju ha bilen till Gislaved imorgon till tentan!! 😀

Ska plugga lite till sen ska jag ut i stallet och ta en ridtur i det härliga vädret! Kan dagen bli bättre än såhär?? Tvivlar på det alltså! Hopaps bara turen håller i sig till i morgon med! 😀
Puss puss