Äntligen!!!


God morgon världen!!

Yes Yes YES!!! Kollade precis in mitt studiekonto och nu hade de äntligen lyckats rapportera in mina betyg, bara 1 månad och 5 dagar efter alla andra! 😉 Haha men det spelar ingen roll nu! Nu är det klart iaf! Längtar bara tills kurser dessutom står som avslutad så jag slipper tänka mer på den! 🙂

Dessutom var siffrorna väldigt trevliga på vågen i morse, maten går bra och magen ser riktigt snygg ut, det känns som detta kommer bli en strålande dag! 🙂 Så fort jag slutar (är på jobbet) ska vi åka till Malmö och leta en bildel, hoppas hoppas hoppas! För i så fall hinner jag kanske besikta om bilen idag, hade varit skönt att ha de bakom sig också! 🙂 Annars blir det nog tyvärr att köpa en ny, á 1450:- vill inte!! Men eftersom jag verkar ha flyt idag håller jag tummarn! 😀

Back too business… See u later!
puss