Skit start på dagen!!


Blä Blä Blä!!

Har precis suttit och lagt in alla räkningar som ska betalas imorgon, deprimerande värre, fick bara 22% kvar av min lön, så jag är just nu superpank! Och det gör det inte bättre att jag ska göra 3 resor på 3 veckor till Gislaved.

Fast den ena tentan vet jag inte riktigt hur jag ska göra med för fick precis ett mail om att jag ska på antagningstest på samma dag som en av tentorna, visserligen inte förrän på eftermiddagen, men är ju ganska långt mellan Gislaved, där jag ska göra tentan och Lund där jag ska göra antagningsprovet. Kommer ha max, verkligen max två timmar på mig att göra tentan…

Oj nu komma mamma, vi ska och sola!! Fel av mig! Blir ingen sol idag heller, stackars mamma har migrän, är nog inte meningen att jag ska sola då detta är tredje gången vi får ställa in… Dags att fokusera på pluggandet istället! Sen ska jag cykla till ica och köpa lite quorn till min lunchsallad! 😉
Puss puss