Studietankar!


God morgon världen!

Denna morgon har jag varit extremt seeeeg! Gårdagen allt för många timmar börjar sätta sina spår… Men men det gäller att vara praktisk och tidsbesparande, så istället för att gå stenhårt ut och plugga som en tok eller tvinga min tunga kropp att släppa sig ut i stallet har jag istället suttit och pysslat med administriella saker med min utbildning, mailat utbildningscoachen om frågetecken med utbildningar i höst och lärare och internet ansvarig om saknade betyg i en kurs som borde vara klar…

Och kollat hur det går för min ansökan till höstterminen, än så länge är jag behörig till två kurser = 22,5 hp! Det är de två vid sidan av kurserna som jag tror kommer bli de absolut roligaste kurserna till hösten så det var ju ganska trevligt, men de viktiga är fortfarande under behandling tyvärr, vet ju att vara behörig inte är samma sak som att vara antagen men det är iaf ett steg i rätt riktning! 😉

Nu ska jag försöka komma ut med hundarna och kanske kvickna till lite mer så jag orkar åka ut till stallet och rida Cayola i det underbara vädret! 🙂 Ska nog försöka komma ner och sola idag också, behöver lite energi! 😀
Puss