Livet är bra härligt! 1


God morgon underbara läsare!

Sitter på första av 4 tåg som ska ta mig till Skövde, ska på föreläsning idag! Dricker första koppen kaffe från min extremt läckande termos, gott så in i bänken, och ruskigt behövligt när man går upp 4:10! Kom inte heller i säng i vettig tid så antalet sovtimmar blev bara 5, men med kaffe och kanske något redbull light, ska de nog lösa sig! Fördelen är att jag kommer hem redan 21 ikväll, istället för 22 som jag brukar, ska bli jätteskönt! 🙂

Var ute på en långtur med Cayola igår, det var helt underbart, de heta och stissiga tendenserna hon visade i fredags, genom att takta typ hela vägen hem, var som bortblåsta, hon var nog bara lite uppjagad över resan då, för igår var hon helt cool och skrittade lugnt hela vägen hem trots att vi hade travat en bit! 😀 Efter många år med taktande hästar, är att kunna skrittar lugnt hem en väldigt uppskattad egenskap för mig! 🙂

Men även om hon var lugn var hon absolut inte seg eller trög på något vis, när vi travade var hon pigg och framåt utan att vara för het, helt prefekt så att säga. Hennes personlighet börjar också växa fram, innan har jag bara känt henne som en Comefast kopia, och även om de är läskigt lika på så många områden, allt från hur de dricker vatten, med tungan ute(urgulligt), till att de bockar på precis samma sätt, rör sig precis likadant, är lika buffliga, kan hålla på i en evighet, men nu var det ju Cayolas egen personlighet jag skulle ta upp! 😉 Igår var första gången jag faktiskt inte reagerade på alla likheterna utan såg henne för den hon faktiskt är, som tex att hon faktiskt är en hon, har tänkt han hur många som helst om henne! 😉

Trots att Nancy är en av de goaste hästar jag någonsin träffat kan jag inte säga annat än att jag är såååå himla glad att jag gjorde bytet, Cayola är allt jag någonsin kunnat önska mig och just nu är jag lite sur på skolan som håller mig ifrån att kunna rida idag! Men är ju ledig imorgon så är det fint väder tänkte jag nog försöka komma mig ner till havet, hade ju tänkt rida dit igår med det var ju så himla tråkigt väder, är ju en ganska lång tur, blir nog ett par mil fram och tillbaka, så att sitta och vara dygnsur och frysa hela den vägen låter inte så himla mysigt, plus sjukrisken, blä blä blä.

Har verkligen inte tid att vara sjuk nu på lördag, nästa fredag och fredagen därpå ska jag ha tentor, och pga strul ligger jag fortfarande bara på 70 färdiga hp, så jag får verkligen inte missa dessa för då hinner jag kanske inte få ihop alla poäng jag behöver för journalistutbildning!!

Har kommit fram till att det är en utbildning jag verkligen, VERKLIGEN vill gå så att snubbla på målsnöret hade ju varit überdrygt! Men nu måst jag sluta ska strax byta tåg!
puss puss!


En tanke om “Livet är bra härligt!

  • Jeanette

    Hej!
    Googlade på Cayola och fann din sida, kul att ni gillar henne och jag hoppas att det går bra, det är en underbar häst som gjort alldeles för lite. Kan hälsa från Lovely som också mår bra fast hon har blivit sparkad av Lillan och står med bandage nu men allt ser bra ut. även om jag saknar Cayola massor massor så tycker jag så himla mycket om Lovely, det är en mycket trevlig liten häst. Hon har varit på löshoppning en gång och fattar precis vad det var frågan om, tog med Lillan som draghjälp men det blev tvärtom, hon fick MYCKET fina omdömmen 🙂 hoppas vi kan hålla lite kontakt. Mvh Jeanette

Kommentarer är stängda.