Cayola har flyttat till Ystad!!


God morgon världen!!

Igår flyttade Cayola ner till mysiga Ystad, och förutom att hon kastade baklänges ur transporten en gång, vilket ledde till att x antal mindre glada utrop kom från mamma, :p tog hon alltihopa med ett upphöjt lugn och vi red till och med ut på en premiärrunda igår kväll, mysigt värre! 🙂

Det suger ganska bra att jobba hela dagen idag, hade ju verkligen velat vara i stallet hela dagen idag!! Men hoppas hinna med en lite ridtur ikväll iaf och sen blir det hela morgondagen istallet istället!! 😀 Här kommer lite bilder från gårdagen när lilla Cayola installerade sig i stallet:

Och en bild med kläder på:

Och en från i morse! Var där när de släppte ut henne, hon bara gick rätt ut i hagen och sniffade på bajs! Haha brydde sig knappt om de andra hästarna! Hon är så himla cool! 😀

Hehe kommer nog bli en helt del Cayola bilder och inlägg i den snaraste framtiden! 😉
puss