Spännande dag!!


God förmiddag världen!!

Idag är jag sjukt uppåt!! 😀 Om bara vädret håller i sig och det inte blir sämre, kommer antagligen Cayola bli Ystadbo idag!! Ska bli übersännande!! Hoppas bara att det verkligen blir så också! Ja ni kanske förstår att gårdagens funderingar gick över till ett beslut! 😉 Kom fram till att jag är ju helt bäng i huvudet om jag tackar nej till den möjligheten ännu en gång!! Så Nettan får ta en liten semester hos mamma och kanske även själv bli mamma, så ska Cayola få komma ner hit och sättat i hårdträning inför sommarsäsongen! Längtar redan!! 😀

Är sjukt sugen på att ta en skrittpromenad antingen i kväll eller kanske i morgonbitti, börjar ju jobba 8:30 så då måste jag ju gå upp senast 6 på en lördag, rys.. Det optimala hade ju varit båda! 😀 Och sen på söndag är jag ju ledig hela dagen så då blir det lätt en riktig mysdag i stallet!! Är det hyfsat väder vill jag nog rida ner till havet och se vad Cayola gillar vatten! Hon ska ju bli fälttävlanshäst så de måste hon ju gilla! 😀
Puss