Tyskland och bohuslänresan!


Vy från autobahn, det har verkligen blivit grönt och fint där nere! 🙂

Hastighetsmätaren i mammas bil bara dog(den vaknade igen när vi körde in i Sverige ;)) i Danmark så detta fick bli våran nya hastighetsmätare! 😉

Kunde inte hålla mig från BodyShopståndet på färjan så denna fick följa med hem! 🙂

Tyvärr var de alla bilder som blev bra i Tyskland, blev lite hastigt och lustigt när jag fotade så vissa av bilderna blev tyvärr suddiga! 🙁 Men misströsta inte, det blev fem bilder från bohuslän också! 🙂

Vi stannade och fikade i Sandsjöbacka, det är nästan lite nostalgi över de för vi stannade alltid där när vi bodde i Bohuslän och åkte till Tyskland eller Danmark! 🙂 Hittade då detta Aloevera vatten aldrig sett innan lite coolt, dock var jag sååå himla sugen på cola så det får provas nästa gång! 🙂

Jag kunde inte låta bli att ta en bild på denna, piggelin är ju typ den billigaste glassen som finns så vem i hela friden skulle köpa en slush med piggelinsmak för de dubbla(+/-) priset?? Knäppt värre tycker jag!

Detta var lilla Lovely, en goare unghäst finns nog inte, hon var så himla snäll och betedde sig precis som en vuxen häst trots att hon är knappt fyllda två, som vi körde upp och byte med…

Cayola, en av våra uppfödningar, så fruktansvärt fin och så himla läskigt lik sin pappa Comefast xx och mormor Monola, det var som att få tillbaka en liten bit av dem, de två underbaraste hästarna som någonsin satt sin fot på den jord. Tänkte försöka hinna hem till mamma och provrida henne, Nettan ligger lite skört till! hehe med vi får se. Men har Cayola minsta lilla från sin pappa i ridningen kommer jag få ett svårt val, för det är nog de enda jag verkligen ångrar i mitt liv, att jag aldrig tog hennes pappa Klumpedumpen som min ridhäst på riktigt, bättre och trevligare häst kommer aldrig att existera! Vila i frid fina Comefast xx!

Doris fick vara med på ett hörn också! Min mosters urrara hund! 🙂
Nu blir det sängen!  God natt!
Puss