Plugg plugg plugg


God kväll kära läsare!

Denna dag har varit vigd åt plugg i stora mängder!! Har lämnat in anmälan inför höstterminens kurser, har sökt så många kurser att skulle jag gå allihopa blir de 250% till hösten! Haha, fast två av kurserna är likadana men den ena är enklare, mer fri och bara en kurs istället för 3, men har inte fått svar på om jag verkligen kan få samma fil kand, så jag sökte den andra som backup! 🙂 Dessa kurser är till de tredje året för den utbildning jag går nu vilket leder till filosofie kandidatexamen i folkhälsovetenskap. Men den utbildning tänkte jag gå lite vid sidan om för den utbildningen som är mitt förstahandsval är Journalistik i Lund, 90hp och då måste man gått 90hp och till sommaren lär jag fått ihop iaf 110hp. Vad tror ni Emily Elmseld frilansande hälsojournalist? Det låter väl fint! 😀 hehe!

Men det är egentligen den minsta delen av dagens studietänk, har dessutom skrivit hemtenta, den var riktigt trög! Den har typ limmat fast mig i soffan hela dagen, hann inte med någonting annat som jag hade tänkt och de sista frågorna gissade jag typ på för jag kunde inte hitta svaren, mögit värre, men nu är den iaf inlämnad och jag hoppas verkligen den blir godkänd för det gör att jag kommer upp i 80 klara hp! För de 90hp som jag behöver till journalistutbildningen måste vara från avslutade kurser, har redan 79 hp men då är det även från oavslutade vilket inte räknas! Blä! Men det står även att jag har till den 21 juni 2012 på mig att få ihop de 90hp och då vill jag verkligen vara klar med alla utom den tentan som jag inte kan göra förrän till hösten!

Har dessutom för att få till lite mer plugg, suttit och pillat med projektplanen till projektarbetet som ska vara klar och inlämnad på onsdag, är långt ifrån klar så resten måste jag göra i morgon då jag ska jobba hela onsdag! Men direkt jag slutat på jobbet i morgonbitti ska jag ut i stallet direkt, är lättare att plugga än att rida när det är mörkt! 😉 Ska dessutom till jobbet även i morgonkväll och då är det skönt att inte behöva stressa från stallet utan bara släppa skolböckerna istället! 😉 Har jag typ blir det även en sväng till solariet imorgon! 🙂 Vet att det inte är nyttigt för huden men det är väldigt nyttig för själen! Att känna sig lite brunare, fräschare och det viktigaste av allt, piggare!! Det är som en liten spastund för själen! mmmm.

Ska försöka vara lite roligare imorgon men risken finns att det blir plugg för fulla muggar imorgon också! Men återkommer om en stund med bilder från Tyskland- och Bohuslänsresan!
Puss