Quorn!


Idag ville jag prova lite quornfärs i tacosen! 🙂 Behövde släppa tankarna på min jäkla skitbil som tydligen inte går att laga utan att det ska kosta tusentals kronor!! Bajs!!! Men färsen var riktigt god, lite lite tuggmotstånd men annars märks det inte mycket skillnad! 🙂 Vill nog prova fler grejer inom veggematen, men utan tuggmotstånd kommer jag nog få svårt att sluta helt med kött. Dock hade jag känt mig mycket mindre som en hycklare om jag blev vegetarian, vet ju mycket väl att hade jag själv varit tvungen att slakta djuren hade jag inte haft något annat val, kunde inte ens låta mössen i stallet dö av råttgiftet utan matade och pysslade med dem och hoppades att de skulle vara tillräckligt smarta för att låta bli giftet! 😉

Som sagt hycklare på hög nivå som äter kött!! Men idag har jag iaf varit vegetarisk! 🙂
Puss