En halv bra dag!


God kväll världen!

Idag har liksom halv dagen varit helt okej, var hemma hos mor och var häst och hund vakt, alltid mysigt att träffa alla gamla polare, säskilt underbara Laura! 🙂 Nog en bild på ett av mammas nyaste förvärv som tyckte leran så trevlig ut! 😉 Mums! :p

Men sen när jag kom hem tog det helt stopp, kroppen bara la av och jag kunde typ inte ens stå på benen förstod inte vad som hände för innan var de inga problem, så resten av dagen har enda motionen varit promenaden mellan soffa och sängen, blää, försökte leka lite författare, blev en och halv sida innan jag somnade. 😉 Hoppas verkligen att jag är bättre imorgon för då ska jag jobba och sen till en kompis och färga hennes ögonfransar, var egentligen meningen att jag skulle gjort det idag, men att inte kunna stå upp försvårade liksom den situationen, hoppas hoppas hoppas jag inte blir sjuk igen!! Orkar verkligen inte med det, har dessutom verkligen inte tid med det, har massor att göra!!

Jaja nu ska prova om en god natts sömn kan göra mig pigg och frisk igen! 🙂 Sov gott!
puss